ОЛИМПИЙСКИ БАСЕЙН

Спортен комплекс "Спартак" разполага със закрит басейн с олимпийски размери (50 метра дължина на 25 метра ширина, 10 коридора). Идеален както за професионалисти така и за хора, които плуват за здраве.

ГАЛЕРИЯ

БАСЕЙН

До олимпийския се намира и басейна с размери (25 метра дължина на 12,5 метра ширина). Също много подходящ за професионалисти и за свобоно практикуващи.

ГАЛЕРИЯ

СОЛЕН ДЕТСКИ БАСЕЙН

Спортен комплекс "Спартак" също така разполага и с детски басейн, който е единствения в София, а може би и в страната, дезинфекциращ се със солна електролиза. Леко солената вода около 5гр/л щади детската кожа и лигавици и е лишена от миризмата на конвенционалните препарати.

ГАЛЕРИЯ

САУНА

Чисто новата сауна с отделни душове и стая за релакс е на раположение на гостите на спортния комплекс. Намира се в ляво преди мъжката съблекалня.

ГАЛЕРИЯ

МАГАЗИН

Спортен комплекс "Спартак" разполага и с магазин, където можете да закупите необходимите за вас спортни артикули.

ТУРНИРИ И НАСТАНЯВАНЕ

Спортен комплекс "Спартак" може да организира вашия плувен турнир или празник с професионален и компетентен екип. Ако сте от провинцията или чужбина ще окажем пълно съдействие за подходящ избор на хотелска база и храноден на територията на град София.